Prof. Teddy Sabio – joc de asociere a noțiunilor pentru copii de 3-6 ani

Prof. Teddy Sabio este un joc distractiv (de la Imaginarium) pentru copiii de vârsă preșcolară/clasa pregătitoare. Poate fi jucat atât de un singur copil (cu ajutorul unui părinte, bineînțeles), dar mi se pare o achiziție foarte utilă și la grădiniță/școală, pentru că toți copiii pot, pe rând, să construiască și să răspundă la întrebări. Jocul are peste 200 de întrebări, deci este unul de cursă lungă

Ce îl face extrem de atractiv pentru copii, așa-numita piesă centrală, este chiar Profesorul Teddy Sabio (Teddy Înțeleptul), un ursuleț care, printr-o metodă blândă, le comunică celor mici dacă au dat un răspuns/au asociat noțiunile corect sau greșit. Cum o face? Ridicând un steguleț atunci când răspunsul este coresc.

Există peste 200 de noțiuni de asociat reprezentate pe cartonașe cu diverse desene.
Pentru copilașii mai mici (3 ani) va fi necesar ca adultul să pună întrebarea, în funcție de prima imagine din serie, iar copilul să caute răspunsul corect în celelalte 4 imagini.
Pentru copilașii mai mari, jocul se poate complica puțin, astfel încât să asocieze singuri prima imagine cu restul seriei și să își pună singuri întrebări la care să dea răspunsuri.

Vă recomand cu drag să îl încercați atât acasă, cât și la grădinițe. (poate fi util chiar și în clasa pregătitoare, de altfel, pentru momentele de relaxare ale copiilor).

Distracție plăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: